nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

besparen-in-5-stappen

TL Besparen hanteert een 5 stappenplan om zo samen met u te kijken of onze visie en missie op elkaar aansluiten en/of wij samen dezelfde doelen voor ogen hebben. Weten wat TL Besparen voor u kan betekenen?

 
Kennismaking
In het kennismakingsgesprek zullen wij nader kennis met u maken. Wij kijken samen met u naar uw TL verlichting, T5 verlichting en armaturen zodat we kunnen aangeven welke quick wins er zijn en welke oplossingen wij met T5 verlichting voor u kunnen realiseren. Verder zullen wij gezamenlijke doelen stellen en met onze jaren lange ervaring u een merkonafhankelijk advies geven.

Inventarisatie
Wij zullen samen met u uw huidige kosten in kaart brengen door gebruik te maken van de TL Bespaar scan. Wij zullen ons dan verdiepen in de werkprocessen en optimalisatie mogelijkheden denk hierbij aan werkplekken, huidige diensten,
TL verlichting, T5 verlichting en armaturen.
 

Optimalisatie
Wat betekent dit voor u? Wat levert dit u op? Hoeveel energie kunt u besparen met de nieuwe T5 verlichting? Deze en nog veel meer vragen zult u inzichtelijk in een kort en bondig rapport van ons overhandigd krijgen. Tijdens deze stap zit u al op de helft van duurzaam ondernemen en draagt u een steentje bij aan een schoner milieu en uw eigen portemonnee.
 

Implementatie
In de vierde stap wordt er samen met u bepaald hoe we de maatoplossing het best kunnen implementeren. Flexibiliteit, continuïteit en authenticiteit zijn onze kernwaarden naar de klant toe. Moeten wij de installatie verzorgen of wilt u dat zelf doen? Moet alles op 1 dag of wilt u per dag een andere afdeling? In samenspraak met u komt alles in orde.

Evaluatie
Nadat de installatie van uw nieuwe T5 verlichting is voltooid en alwerkend is opgeleverd komen wij graag nog terug om het verloop van het gehele project te bespreken en mochten er nog vragen van uw kant zijn dan nemen wij die gerust met u door. 
In veel gevallen komt u in aanmerking voor de Energie Investering Aftrek. Hoe en wat zullen wij in deze laatste stap met u bespreken.


Vraag uw besparing per mail aan

Wilt u alvast weten wat u kunt besparen op uw verlichting? Gebruik dan de Calculator van TL Besparen. Met behulp van deze tool kunt u eenvoudig uw besparing opvragen. Twijfel niet en bereken vandaag nog hoeveel geld u kunt besparen!

Bereken wat ik kan besparen

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.