nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Winkelverlichting
 
Winkelverlichting is erg belangrijk voor de promotie van uw product.
TL Besparen heeft een breed assortiment aan winkeverlichting en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Het juiste licht is wel degelijk van invloed voor het bijdragen aan de juiste productbeleving.
 
TL Besparen beschikt over ledarmaturen welke niet alleen stijlvol zijn maar, ook nog is een hoge lichtopbrengst hebben. Voldoende licht creëert de juiste ambiance en kan het accent van het product goed tot zijn recht laten komen.
TL Besparen maakt veelal gebruik van ledverlichting en helpt u bedrijf graag met de eerste stap naar verantwoord en duurzaam ondernemen.
Ledverlichting heeft een lager energieverbruik en bij de productie ervan wordt geen zwavel gebruikt.
Dit is beter voor het mileu en u bespaart meteen op uw energiekosten.

Ook heeft ledverlichting een langere levensduur wat, maakt dat u verlichting lang mee gaat en u geruime tijd geen verdere investering hoeft te plegen. Tradionele verlichting gaat gemiddeld 20.000 branduren mee terwijl ledverlichting gemiddeld 50.000 branduren meegaat. Hierdoor is ledverlichting altijd een slimme investering en bespaart u op lange termijn een hoop kosten.

Wist u trouwens dat u in vele gevallen met de overstap naar ledverlichting in aanmerking komt voor subsidie?
Doormiddel van de EIA (energie-investeringsaftrek) bespaart u gemiddeld 13,5% netto op u investeringskosten.
Benieuwd wat TL Besparen voor uw winkel kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
 
                                   
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.