nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Calculaties en Besparingen

Calculaties
Als u dan van plan bent uw huidige verlichting te laten vervangen naar ledverlichting wilt u natuurlijk wel weten hoeveel u gaat besparen.
Door de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers kunnen we een precieze berekening maken zodat u precies weet hoeveel uw verlichting uiteindelijk gaat opleveren en wat de terugverdientijd is van uw investering.
De calculaties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd zodat u direct weet waar u aan toe bent en hoeveel u gaat besparen.
 
Om beste resultaat in uw situatie te creëren maakt TL Besparen gebruik van een lichtplan.
Het lichtplan wordt gemaakt in Dialux. Dialux is een programma waarmee het mogelijk is om lichtplannen te maken voor zowel binnen als buitenprojecten. Het lichtplan biedt u een kijkje in de toekomst en geeft u de mogelijkheid om uw verlichting geheel naar eigen wensen in te richten.
Wij baseren wij onze oplossingen op basis van aanschafkosten, aantal armaturen, geïnstalleerd vermogen en verlichtingssterkte.

In het lichtplan word ook gekeken of er met de verlichting de juiste sfeer en uitstraling bereikt wordt. Elke ruimte heeft namelijk een ander doel, zo heeft kantoorverlichting een heel ander doel dan verlichting in een werkplaats.Waar ook rekening mee gehouden moet worden is dat voor elke situatie een andere verlichtingssterkte geldt. Zo moet een kantoor met beeldschermen, waar gelezen en geschreven wordt minimaal 500 lux hebben en een kantine slechts 200 lux.Deze waardes zijn vastgelegd in de Arbowet en moet dus aan voldaan worden.

Mede daarom wordt het lichtplan geheel naar uw situatie vormgegeven.Door van tevoren goed over de plaatsing van uw verlichting na te denken kan de verlichting zo efficiënt mogelijk geplaatst worden. Zo kan met de keuze van de juiste lichtbundel een besparing van 50% gerealiseerd worden in het aantal armaturen.Benieuwd wat TL Besparen voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.
 
 
Besparingen
Naast dat led duurzaam is heeft led  ook nog een langere levensduur dan traditionele tl lampen en heeft u nog langer profijt van uw investering.
Hierdoor behaalt u nog meer rendement uit uw verlichting op lange termijn.
Wij van TL Besparen zijn expert en adviseur op het gebied van verlichting en helpen u graag met maken van de beste keuze.
 
Wist u trouwens dat u in vele gevallen met de overstap naar ledverlichting in aanmerking komt voor subsidie?
Doormiddel van de EIA (Energie-ivesteringsaftrek) bespaart u gemiddeld 13,5% netto op u investeringskosten.

Hebt u vragen of bent u benieuwd wat TL Besparen voor u kan betekenen ? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier 
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.