nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Advies en Installatie


Advies
Bent u opzoek naar een bedrijf welke u van professioneel advies kan voorziet en tegelijkertijd de installatie van u verlichting regelt? Zoek niet verder!
TL Besparen is adviseur en specialist op het gebied van verlichting en kan u van het beste advies voorzien. Zo brengen wij niet alleen besparingen in kaart maar, helpen wij ook bij de beste kleur en het geschiktst aantal lumen in uw situatie.
Wist u trouwens dat bepaalde ruimtes aan een minimaal aantal lumen moet voldoen volgens de arbeidswet? Laat u daarom altijd goed adviseren door onze experts. 
Om u goed te adviseren en onze plannen inzichtelijk voor u te maken, maken wij van TL Besparen verlichtingsplannen.
In het verlichtingsplan wordt alles precies uitgetekend en kunt u precies zien hoeveel u gaat besparen op uw energiekosten.

Installatie 
Naast dat TL Besparen u van het beste advies kan voorzien kunnen wij ook het gehele installatietraject van begin tot eind voor uw uit handen nemen. TL Besparen heeft een breed netwerk aan betrouwbare installateurs die uw verlichting snel en vakkundig installeren.
Samen met advies van onze experts wordt er voor u naar een oplossing op maat gezocht en streven we altijd naar het beste resultaat