nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Toepassingen van projectverlichtingTL Besparen is behalve leverancier ook gespecialiseerd  in het tot uitvoering brengen van verlichtingsprojecten. TL Besparen kan van begin tot eind het werk uit handen nemen en voor u de oplossing bieden die  voor u het best van toepassing is. TL Besparen biedt verlichting voor verschillende toepassingen zoals:
  • Winkelverlichting
  • Terreinverlichting
  • Fabrieksverlichting
  • Kantoorverlichting
Onze ledverlichting is erg duurzaam en heeft lange levensduur wat deze ledverlichting altijd een slimme investering maakt.
Benieuwd daar de mogelijkheden welke voor u van toepassing zijn? Bekijk hieronder de verschillende toepassingen van onze verlichting.     
  


Zakelijk inkopen voor projecten

 
TL Besparen is er voor de consument en voor u, als zakelijke partner.
Zo leveren wij ook aan:
  • VvE'ers
  • Gemeentes
  • Scholen
  • Bedrijven
  • Installateurs
Door ons brede assortiment en onze vakkundige kennis kunnen we u van het beste advies voorzien.
Zo bieden we oplossingen op maat en kiezen we de oplossing welke het best bij u past.
TL Besparen levert al jaren de verlichting voor grote en kleine verlichtingsprojecten en weet dus als geen ander wat er bij dit soort projecten komt kijken. Nog niet overtuigd? Neem eens een kijkje op onze referentiepagina en laat u inspireren

We begrijpen dat u bij grote orders de mogelijkheden wilt bespreken met een van onze medewerkers.
Ook met vragen over productspecificaties, leveringstijden en over vakkundig advies kunt u terrecht bij onze klantenservice.

Vaste klant

Bestelt u vaker producten op onze website?  TL Besparen werkt met vaste afnemers door heel Nederland en België.  Denk hierbij aan installateurs maar, ook aan zelfstandige ondernemers en VvE'ers.
Als vaste klant kunt u bij TL Besparen profiteren van exclusieve voordelen.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.