nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED TL is de toekomstige vervanger van de T5 buis. Energiezuiniger en bovendien een veel langere levensduur. minimaal 35.000 op alle modellen.


LED lamp TL

In het bedrijfsleven en openbare gebouwen is TL verlichting bij uitstek de primaire verlichtingsbron. Het is dus een zeer goed idee om uw huidige TL verlichting te vervangen met energiezuinige lampen zodat u snel kunt besparen. Met ons assortiment LED lampen van TLBesparen is het eenvoudig om een juiste keuze te maken. Met verschillende merken zoals: Philips, Prolumia, PRO-TLB, Megaman, Interlight is de keuze snel gemaakt en kunt eenvoudig een besparing tot 60% realiseren. Ook beschikken de lampen over een levensduur van 45.000 tot 50.000 branduren.
 

Van plan om uw TL buizen te vervangen?

Denkt u er aan om uw huidige verlichting te vervangen met een energiezuinige oplossing? Dan beidt ons assortiment LED verlichting de uitkomst, al lijkt de aanschafprijs hoger dan een traditionele TL buis de investering is snel terugverdient. Omdat de LED lamp TL een hoog rendement heeft en als u dat combineert met de lange levensduur is de investering al zeer gauw terug verdient.
 

Wacht niet langer en vervang uw oude TL buizen vandaag!

Bent u klaar voor de toekomst? Geld besparen terwijl u bijdraagt aan een beter milieu?  Vervang uw oude TL verlichting met behulp van ons assortiment TL LED verlichting, LED armaturen, LED lampen, LED spots, LED Strips. Of maak gebruik van onze LED ombouwsets om uw huidige armaturen te gebruiken met nieuwe schone en energiebesparende LED buizen.

                                      LED TL buis


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.