nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hier vindt u alle LED E27 lampen van verschillende merken. Beschikbaar in kaars, globe, bol en met reflector. Ook in RGB uitvoering beschikbaar bij TL Besparen B.V.


LED lamp E27, de gloeilamp vervanger!

Wilt u kosten besparen op de energierekening en een steentje bijdragen aan het milieu? De LED lamp E27 is de gloeilamp vervanger en maakt gebruik van dezelfde fitting als de traditionele gloeilamp. Het werkt heel makkelijk, haal de oude gloeilamp eruit, de nieuwe LED lamp E27 er in en begin gelijk met besparen!

Beschikbaar in verschillende kleuren

Ons assortiment LED lampen met E27 (grote) fitting zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wattages. Zo kunt u gloeilampen van 15 tot 120 watt makkelijk vervangen met de LED lamp E27. Bekijk ons grote assortiment met vele verschillende merken, uitvoeringen en kleuren. Past de LED lamp E27 (grote fitting) niet? Dan biedt de E14 lamp (kleine fitting), de uitkomst.

Energiezuinig dankzij LED toepassingen

Bespaar geld op uw energierekening! LED lampen staan bekent als zeer energiezuinig en het is mogelijk een besparen te realiseren tot wel 80% vergeleken met de oude gloeilamp. LED lampen hebben een lange levensduur dat makkelijke tussen de 35.000 en 50.000 branduren ligt afhankelijk van de lamp. 

Eigenschappen en voordelen op een rijtje! 

  • Gaat 20 tot 50 keer langer mee dan een gloeilamp!
  • Energiezuinig, tot wel 85% besparing is mogelijk
  • 35.000 tot 50.000 branduren afhankelijk van de lamp
  • Maakt gebruik van de zelfde fitting als een traditionele gloeilamp 

                                            E27 bol-lamp


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.