nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Retourneren
Voldoet het de door u gekochte artikel niet aan uw wensen of bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • De consument mag de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren.
  • De webshop dient binnen 14 dagen na het moment van retourmelding de aankoopsom inclusief de heen-verzendkosten ( van de webshop naar de klant) te crediteren.
  • De retourverzendkosten (van de consument naar de webshop) komen wel voor rekening van de consument.
  • De webwinkel moet terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de consument heeft betaald. Terugbetalen met een tegoedbon mag niet. Dit is alleen toegestaan als ook is betaald met een tegoedbon.
  • De consument heeft de mogelijkheid om 50% van het bedrag achteraf te betalen. Dit kan onder rembours verzending worden aangegeven.
  • De goederen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn                      
U kunt het formulier hier downloaden:  Retourformulier
U kunt de goederen met ingevuld retourformulier verzenden naar:

TL Besparen B.V.
Tav afdeling retouren
Staalsteden 4.7A
7547 TA Enschede
Overijssel, Nederland

(NIEUW) Liever online invullen en mailen? Vul ons Online-Retourformulier in.


Afhandeling
TL Besparen vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door TL Besparen in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij TL Besparen aanbiedt het product zelf af te halen, mag TL Besparen wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij/zij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. TL Besparen gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Garantietermijn
Op alle producten zit minimaal 1 jaar garantie en vaak meerdere jaren. Deze zijn te vinden in de specificaties van het aanbod. Dus gaat uw product kapot binnen de fabrieksgarantie kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor u uit handen nemen.
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.