nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.LRS Solutions en TL Besparen gaan een exclusieve samenwerking aan. TL Besparen mag namelijk de Eaton standalone sensoren en accessoires exclusief verkopen.

Eaton standalone sensoren

De producten van iLight zijn zo ontworpen dat er vrijheid is voor het lichtontwerp. De lichtregelunits kunnen alle armaturen dimmen of schakelen. Het maakt dus niks uit voor welk armatuur u gaat, het kan op alles worden aangesloten. De systemen zijn erg makkelijk te bedienen door middel van elegante en innovatieve bedieningspanelen en touchscreens, maar het is ook mogelijk om dit te doen met een afstandbediening, smartphone en tablet.

Rako

Rako Controls heeft vele voordelen van een geavanceerd lichtregelsysteem zonder dat de bedrading aangepast hoeft te worden. Deze zijn geschikt voor alle soorten verlichting, denk hierbij aan: gloeilampen, halogeen, tl en de nieuwe generatie LED's. Door de eenvoudige aansluiting naar een draadloze router, is er ook de mogelijkheid om via Wi-Fi de verlichting door middel van smartphone te besturen.

TL Besparen

TL Besparen BV is leverancier en adviseur op het gebied van duurzame verlichtingsconcepten voor de business-to-business markt in de Benelux. Door het vernieuwde TLB Verlichtingsconcept© wordt alles uit handen genomen en voldoet het ook nog aan de diverse wet- en regelgeving. Denk hierbij aan subsidies, terugverdientijden, energielabels etc. TL Besparen BV staat namelijk voor totale ontzorging. 

De samenwerking

De samenwerking tussen LRS Solutions en TL Besparen houdt in dat TL Besparen als enige partij in Nederland standalone sensoren kan verkopen. Op deze manier kan er een totale oplsosing worden aangeboden. Door gebruik te maken van de sensoren, wordt er ook nog eens meer energie bespaard en uiteraard wordt het bedieningsgemak een stuk verhoogd. De samenwerking brengt dus vele voordelen met zich mee.
    16-04-2019 00:00
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.