nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.Stichting Lucrum en TL Besparen BV slaan handen ineen per 8 januari 2019. Het doel van deze actieve samenwerking is om deelnemers van Stichting Lucrum bewust te maken van energiebesparende maatregelen die per 2023 wettelijk verplicht zijn.
 

Introductie

TL Besparen BV is de adviseur en leverancier op het gebied van duurzame verlichtingsconcepten voor de B2B markt in de Benelux. Totale ontzorging is waar TL Besparen BV voor staat. Met het vernieuwde TLB Verlichtingsconcept© worden alle facetten uit handen genomen en voldoen deze aan diverse wet- en regelgeving. Denk hierbij aan subsidies, terugverdientijden, energielabels etc.

Stichting Estinea is één van de vele tevreden klanten waarmee TL Besparen tevens een actieve samenwerking mee heeft en zeer positieve resultaten behaald zijn. 
 

Samenwerking en wet- en regelgeving

Stichting Lucrum en TL Besparen BV zijn een samenwerking aangegaan, zodat de deelnemers van Stichting Lucrum een bewuste keuze kunnen maken in energiebesparende maatregelen. Per 2023 is het wettelijk verplicht dat bedrijven boven de 100m2 energielabel C of hoger hebben. In Nederland tellen wij 67.500 kantoorgebouwen die groter zijn dan 100m2. Daarvan hebben 10.000 gebouwen en hebben 42.500 kantoorgebouwen nog helemaal geen energielabel, terwijl het energielabel verplicht is. Dit betekent dat meer dan 75% van de kantoorgebouwen groter dan 100m2 geen energielabel C of hoger heeft of nog helemaal niet geregistreerd staan. 
 

Investeer in duurzame verlichting

Er zijn meerdere mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand energielabel C of hoger krijgt. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen, warmte-kou overdracht en duurzame verlichting. Wanneer u één van deze maatregelen wilt treffen zal er een investering zo snel als mogelijk terugverdiend moeten worden. Uit jaren-lange ervaring en diverse cases weet TL Besparen BV dat de investering in duurzame verlichting het hoogste rendement heeft als het gaat om besparing. Nog belangrijker is dat de investering in verhouding met andere maatregelen het snelst terugverdiend.

Zie hieronder een situatieschets inclusief resultaat:


 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij misschien wel een samenwerking aan kunnen gaan? Of hoe u het beste kan investeren in duurzame verlichting voor uw bedrijf? U kunt bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs. https://www.tlbesparen.nl/afspraak
    13-02-2019 00:00
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.