nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hieronder vindt u een overzicht van alle T5 Armaturen. Een T5 Armatuur is een energiezuinige variant van TL Verlichting. De levensduur van T5 Verlichting is in vrijwel alle gevallen minimaal 24.000 uur. 

Onderstaande verlichting kan toegepast worden in kantoren, magazijnen, schuren maar ook kan dit toegepast worden in de keuken.


T5 armatuur ten opzichte van T8

T5 is de energiezuinige variant van T8. De lampen besparen wel tot 40% op energieverbruik. Bovendien heeft T5 een veel langere levensduur, wat scheelt in de vervangingskosten. Een T5 armatuur heeft ook minder last van lichtsterkte die afneemt, Bij T8 kan dat wel 35% zijn aan het einde van de levensduur. Zowel T5 als T8 is uit ontwikkeld. Je kunt T5 en T8 onderscheiden door de dikte van de buis. De T8 is een stuk dikker dan T5.


                      Diameter van TL verlichting


T5 armatuur toepassingen

Er zijn verschillende soorten T5 armaturen te onderscheiden, zoals trogarmaturen, montagebalken en waterdichte armaturen.
 
Soort T5 Armatuur Toepassingen
T5 inbouw/opbouw armatuur Kantoor
T5 trogarmatuur Werkplaatsen en magazijnen
T5 montagebalken Werkplaatsen, garages en schuren
T5 waterdichte armaturen Tunnels en andere vochtige plaatsen
   

U kunt hier de T5 lampen vinden die in de T5 armaturen horen.

 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.