nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Niet alleen lampen en benodigheden bij TL Besparen B.V. maar ook andere hulpmiddelen zoals gereedschap en ladders. En voor nog meer besparing aanwezigheidsmelders, ideaal voor kantoren, magezijns of andere ruimtes waar het licht niet altijd aan hoeft te staan.


Aanwezigheidssensoren

Aanwezigheidssensoren worden gebruikt in ruimtes waar niet altijd een lamp aan hoeft te staan. Bij detectie van beweging schakelt de lamp zich automatisch in. Er zijn bewegingsmelders tot 360 graden detectie. Aanwezigheidssensoren kunnen een grote besparing op enegiegebruik realiseren. 

Aanwezigheidssensoren kunnen worden ingesteld met vertraging, dit betekend dat na detectie het enkele seconden duurt voordat de verlichting aangaat. Tevens is het optioneel om daglicht detectie in te schakelen, wat ervoor zorgt dat de lamp bij genoeg dachtlicht niet ingeschakeld wordt.


Telescopische ladders

Als er met verlichting wordt gewerkt is dit vaak op hoogte, een ideaal product wat daar bij kan helpen is de telescopische ladder. Een telescopische ladder is zeer licht, makkelijk vervoerbaar, wendbaar en veilig. Door de uitklapfunctie is het mogelijk om op elke hoogt te werken.

Onze ladders zijn EN131, GS TUV, of NEN2484 gecertificeerd en voldoen aan de eisen van de Nederlandse warenwet.


Luxmeter

Er zijn tegenwoordig veel eisen aan de hoeveelheid lux die in een bepaalde ruimte aanwezig moet zijn. Voor kantoren geldt er een minimun van 400 lux bijvoorbeeld. Een luxmeter is een handig apparaat om dit te testen. De TL Besparen luxmeters zijn beschikbaar voor een zeer goede prijs  en hebben een hoge meetsnelheid. 

Voor alle vragen en informatie over ons assortiment, producten, facturen en overige zaken kunt u direct contact opnemen, stuur een e-mail naar info@tlbesparen.nl of bel naar 053 – 711 34 903. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van onze chatservice rechtsonder in de pagina. 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.