nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Meer over TL Besparen BV 

Over TL Besparen


TL Besparen is sinds 2011 leverancier en adviseur op het gebied van duurzame verlichting en aanverwante artikelen.
Bij TL Besparen staat de wens van de klant centraal en wordt er meer aandacht besteed aan advies en lichtoplossingen op maat.
TL Besparen BV adviseert bedrijven over de voordelen van duurzame verlichting en levert verlichtingsartikelen en aanverwante producten aan zowel zakelijke klanten als eindgebruikers. Veelvoorkomende producten uit de branche zijn te vinden in de webshop, maar TL Besparen levert en adviseert ook op maat. Op basis van calculaties en lichtberekeningen wordt het resultaat en de besparing inzichtelijk voor elke klant. Met een uitgebreid assortiment, goede voorwaarden zoals snelle levering en kwalitatieve producten onderscheidt TL Besparen zich in de verlichtingsbranche.
 

Geschiedenis TL Besparen

Historie 2011-2018

Het bedrijf TL Besparen BV Nederland is officieel opgericht in augustus 2011 door Daniel Kauwen. TL Besparen BV is op dat moment gevestigd op de Staalsteden 4.4 te Enschede. In 2011 was het speerpunt van TL Besparen de slogan; ”Focus on light improvement”. Deze slogan werd uitgedragen met de oplossing “de TL Bespaar adapter”. Met deze oplossing kon men op een eenvoudige manier in de bestaande verlichting armaturen een hoge besparing realiseren op het energieverbruik en kosten. Hiermee werd de basis gelegd voor het succes van TL Besparen. De oplossing slaat zo goed aan, dat TL Besparen al snel beschikt over toonaangevende referenten.   

  


  
Wat klanten van ons vinden
Algemene info
Rabobank
IBAN: NL41 RABO 01699.85.512
BIC code: RABONL2U
t.n.v. TL Besparen B.V.
BTW NR: NL851628.850.B01
KVK NR: 55259111 
Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.