nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Sinds 2011 is TL Besparen uw adviseur en leverancier op het gebied van onder andere;
led verlichting, led armaturenTL verlichting,  inbouwspotsBouwlampen en aanverwante verlichtingsartikelen. Onze klanten komen uit Nederland en België en zijn onder andere; scholen, winkels, bedrijven, magazijnen, verenigingen en consumenten.
 
Bij TL Besparen staat de klant centraal. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het optimaliseren van werkprocessen. Zij stellen samen met partners, plus een netwerk van innovatieve en door ontwikkelende leveranciers, zijn onze adviseurs in staat om u van een excellent advies in maatoplossingen en een gedegen inventarisatie waarbij uw wensen centraal staan.
 
Het hoofdkantoor van TL Besparen is gevestigd in Enschede, aan de Staalsteden 4.7A. Vanuit ons servicekantoor in Enschede bedienen wij al onze klanten in binnen- en buitenland.
 

Foto

  
 

Door een persoonlijke aanpak en een nauwe samenwerking met erkende installateurs is TL Besparen in staat om volgens ons 5 stappenplan
(kennismaking, inventarisatie, optimalisatie, implementatie en evaluatie) de oplossing in T5 en led verlichting te bieden. Zo heeft TL Besparen met T5 en led verlichting bij diverse organisaties aanzienlijke besparingen weten te realiseren met een terugverdientijd op het Total Cost of Ownership (TCO) van 8 maanden waarbij continuïteit en effectiviteit gewaarborgd blijven.
 
TL Besparen is een jong, sociaal en innovatieve organisatie die continu met de nieuwste verlichtingstechnologieën meegaat (light improvement). Denk hierbij aan de nieuwe led verlichting, T5 verlichting, TL verlichting,  armaturen, ombouw armaturen en andere duurzame oplossingen.
TL Besparen heeft zijn distributie centrum gevestigd aan de Staalsteden 4.7A te Enschede. Waar vanuit dagelijks honderden producten hun bestemming bereiken.

Wilt u ook geld verdienen met T5 of led verlichting neem dan snel contact met ons op en uw besparing begint vandaag nog.

Optimaliseren = Profiteren
 


Foto

Daniel Kauwen
Directeur/Adviseur/Specialist

Daniel is oprichter en eigenaar van TL Besparen B.V. Ontwikkelingen in de verlichtingsbranche worden nauwlettend door hem gevolgd en vertaald in nieuwe producten, zodat TL Besparen de beste oplossingen kan aanbieden voor haar klanten, daarnaast is Daniel adviseur/specialist op het gebied van verlichting en gaat daarom langs bij onze klanten om hen te voorzien van het beste advies.
 

Foto

Glenn Blouw
Adviseur/Specialist buitendienst

Glenn is adviseur/specialist op het gebied van verlichting bij TL Besparen. Hij gaat langs bij de klanten in Overijssel en Gelderland om hen te voorzien van het beste persoonlijke advies voor hun verlichting.

Foto

Paul Willems
Adviseur/Specialist buitendienst

Paul is adviseur op het gebied van verlichting. Paul is voornamelijk actief in het zuid-oost Nederland.

 

Foto

Ronnie van Heertum
Directeur TL Besparen BVBA (België)/Adviseur/Specialist

Ronnie is specialist op het gebied van verlichting. Ronnie opereert in het zuiden van Nederland en België.

Foto

Tom Rutgers
Digital Marketeer & E-commerce

Tom is verantwoordelijk voor de on-/offline marketing & communicatie van TL Besparen. Hij houdt zich bezig met de ondersteuning van Sales voor zowel de binnen- als buitendienst door middel van uiteenlopende campagnes die zowel on- als offline worden ingezet. Naast het vermarkten van producten en de ontwikkelingen in de webshop houdt Tom van koffie. Hij consumeert op dagelijkse basis dan ook meer dan een gemiddelde collega.

Foto

Sander Hali
Adviseur/Specialist binnendienst

Sander is verantwoordelijk voor de binnendienst bij TL Besparen BV. Hij beschikt over een hoop kennis en ervaring op het gebied van verlichting en zit al een aantal jaren in het vak. Naast zijn adviserende rol is Sander gespecialiseerd in maatwerk-verlichting en maakt tevens lichtberekeningen voor klanten. In zijn vrije tijd houdt Sander zich bezig met yoga en geeft hier ook les in.

Foto

Carlo Moreno
Commercieel medewerker binnendienst

Carlo is verantwoordelijk als commercieel-binnendienstmedewerker. Hij is een commerciële jongen die zich het liefst bezig houdt met sales voor zowel de binnen- als buitendienst. Carlo is een talentvolle duizendpoot die TL Besparen goed kan gebruiken. Daarnaast houdt Carlo van eten. Tussen zijn werkzaamheden door vraagt hij geregeld wat er gegeten wordt tijdens de lunch.

Foto

Rick Nanninga
Stagiair 

Rick loopt momenteel stage bij TL Besparen BV. Hij studeert Commerciële Economie aan Saxion Hogeschool Enschede en focust zich op zowel sales als marketing. Hij ondersteunt de binnendienst maar wordt ook in meerdere mate ingezet voor marketingdoeleinden. Rick heeft naast zijn 40-urige werkweek de ambitie om profvoetballer te worden. Hij is elke zondag om 14:00 uur te bewonderen bij de grootste voetbalclub van Enschede.

 

Bedrijfsimpressie