nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED lamp GU10 staat bekend als vervanger voor de traditionele halogeen stralers van 35W en 50W. GU10 sluit je aan door de lamp in de gaatjes te pluggen en rechtsom te draaien. 


LED lamp GU10 230V vervangen?

Op het moment is de GU10 LED spot veruit het meeste gebruikt, dit komt hoofdzakelijk door het gemak van de installatie.  De LED spot kan de GU10 halogeen spots vaak eén op één vervangen, dit komt omdat ze allebei werken met 230V. De LED lamp GU10 is simpel te installeren, door de lamp in de gaatjes te pluggen en een kwartslag rechtsom te draaien. U hoeft geen bajonetsluiting opnieuw aan te schaffen of een voorzetapparatuur te installeren, met als gevolg een kostenbesparing.
 

Energiezuinigheid van de GU10

De LED lamp GU10 maakt gebruik van zeer energie- effectieve LED toepassingen. LED zorgt er voor dat er dus veel minderenergie verbruikt wordt, zeker als u dit vergelijkt met een halogeen- of gloeilamp. Deze besparing kan snel oplopen tot 80%, hierdoor is de lamp een goede oplossing om geld te besparen op uw energierekening.
 
  • De levensduur van de lamp ligt tussen de 20.000 en 50.000 branduren
  • Milieuvriendelijk geen schadelijke stoffen zoals kwik
  • Zeer energiebesparend
  • Diverse in het gebruik, past bijna overal. O.a. winkel, kantoor en thuis.
  • Werkt direct op 230V
 

Fitting van de lamp en maat van de GU10

Zoals de naam al zegt staan de pootjes van de lamp 10mm uit elkaar. De fitting die wordt gebruikt is een bajonetsluiting. Deze fitting komt vaak voor bij halogeen spots, deze spots gebruiken onnodig veel energie en hebben een lage levensduur. Het is dus slim om uw huidige lampen direct te vervangen met de LED lamp GU10.
 

LED lamp voordelen en mogelijkheden

De LED lamp GU10 kan worden aangesloten aan een LED dimmer, zodat er een mooie warme atmosfeer gecreëerd kan worden. De lampjes zijn ideaal geschikt in uw huiskamer, keuken, kasten (omdat LED weinig warmte creëert), winkel, showroom en vele andere ruimtes. De gedachte dat LED koud licht geeft, is al sinds jaren achterhaald en gewoonweg niet waar. Voor vragen of meer informatie, neem gerust met contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

                                               GU10 fitting
 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.