nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

LED spots zijn al jaren in ontwikkeling, een hele tijd terug werden LED spots voor het eerste gebruik bij projectoren. Toen bleek dat spots vele toepassingen hebben rondom en in het huis. Inmiddels hangen er duizenden huizen en kantoren vol met spots. Voornamelijk Halogeen spots, de tijd heeft niet stil gestaan en nu is de tijd om de oude Halogeen spots te vervangen door LED, in sommige gevallen kan er wel tot 80% worden bespaard. 


LED spots

LED spots zijn zeer veelzijdige armaturen er zijn duizenden toepassingen mogelijk, zowel binnen en buiten. Niet alleen in woonsituaties maar ook voor commerciele doeleinden.


Toepassingen


LED spots worden vaak gebruikt als plafondverlichting, dit komt door het platte design waardoor er weinig inbouwruimte nodig is. Spots zijn speciaal ontworpen om iets stijlvol te belichten. Waar er in kantoren vaak TL of LED buizen hangen is de LED spots veel eleganter. In winkels, hotels en showrooms wordt daarom ook vaak voor een LED inbouwspot gekozen.  Er is ook geen hinder van de spot aangezien deze in het geheel in het plafond wordt verwerkt.
 

LED opbouw spot


Richtbare LED opbouwspots worden meestal niet zo gebruikt als de inbouwspots. LED opbouw spots zijn namelijk prima te gebruiken om objecten vanaf onder te belichten. Denk hierbij aan etalages en showrooms. Mocht de indeling van showroom of etalage veranderen dan zijn de richtbare LED opbouw spots makkelijk bij te draaien om het gewenste object te verlichten. 

De meeste LED spots zijn voorzien van beschermingsklasse IP44, dat houdt in dat de armaturen spatwaterdicht zijn. Voor badkamer spots of andere situaties waar kans op waterschade is zijn er zelfs LED spots met beschermingsklasse IP65.

De juiste LED spot niet gevonden of een vraag? Wij zijn tijdens kantooruren op allerlei manieren bereikbaar. Bel naar 053 – 711 34 903 of e-mail ons op info@tlbesparen.nl. Ook is er een mogelijkheid om ons te bereiken doormiddel van de chatservice rechtsonder in de pagina.


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.