nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hier vindt u alle LED lampen in verschillende modellen. Naast de gewone E14 en E27 lampen zijn ook alle andere fittingen beschikbaar.

Weet u niet zeker welke fitting u heeft? Bekijk de Afbeelding onder aan de pagina dan. 


Lampvoet en fittingen

Door de lampvoet wordt de lamp verbonden met de fitting ook zorgt deze voor het elektronische contact. Er zijn veel verschillende soorten en maten die allemaal voor een andere toepassing gebruikt worden. 
 

De Edison schroefdop

De Edison schroefdop wordt ook wel afgekort met de letter E en een getal daarachter. Het getal staat voor de diameter van de schroefdop in millimeters. 

De meest gebruikte Edison schroefdoppen zijn de E14 en E27. De E14 wordt voornamelijk gebruikt in kleine armaturen zoals ijskasten, keukenlampjes, orientatielampen en in kaarshulsen of andere decoratieve armaturen. E27 is de meest gebruikte fitting en is de standaard fitting voor de binnenshuis lampen. Verder is er nog E5, E10, E12 en E40. E40 wordt gebruikt voor lampen boven de 500W. De overige maten worden amper tot niet gebruikt.


De bajonetsluiting

De druk en draai beweging van de bajonetfitting wordt gebruikt voor gloeilampen, laag volt halogeen lampen en netspanning lampen. er zijn 2 standaard varianten van, de GU10 en G9. Bajonetlampen worden vaak gebruikt voor industriele toepassingen.

Steekfitting

Steekfittingen worden aangeduid door de afstand tussen de pinnetjes van de lampen. De GU9 heeft bijvoorbeeld een ruimte van 9 millimeten tussen de pinnen. De LED GU4, GU9 en G4 vervangen de oudere halogeen modellen. Steekfittingen worden vaak in huis, keuken en vitrines gebruikt. Door het kleine formaat zijn ze zeer handig voor krappe ruimtes.

R7s

De R7s aansluting is de traditionele staafhalogeen. Tegenwoordig zijn er ook LED uitvoeringen van met een levensduur van 25.000 uur. De R7s wordt vaak gebruikt in bouwlampen en looplampen.

Niet zeker over het type LED- lamp dat u wilt vervangen of een technische vraag? Neem gerust contact met ons op, bel naar 053 – 711 34 903 of stuur een e-mail richting info@tlbesparen.nl. Ook is er een chatservice aanwezig waar u direct al uw vragen kunt stellen rechtsonder in de pagina. 


Overzicht van fittingen voor LED lampen


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.