nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED Driver wordt gebruikt om AC(wisselspanning) om te zetten in DC(gelijkstroom), dit is noodzakelijk voor het gebruik van LED verlichting.


Een gloeilamp of een halogeen lamp heeft een constante spanning nodig om aan te blijven. LED heeft constante stroom nodig om aan te blijven. dit houdt in dat de lamp constant gevoed moet worden door een stroombron in plaats van een spannings bron.
 

Voeden

Om LED van constante stroom te voorzien wordt een LED driver gebruikt. Bij LED gloeilampen of LED spots is de LED driver vaak in het armatuur verwerkt en zie je ze niet. Bij TL LED is de driver wel altijd zichtbaar.
 

Dimmen

Ook het dimmen werkt anders dan bij traditionele verlichting. Ten eerste is een dimbare driver nodig. De dimbare LED driver zorgt ervoor dat de stroom supply verminderd wordt bij het dimmen. Een niet dimbare driver zal de stroom supply altijd hoog proberen te houden. 

LED verlichting wordt regelmatig trapsgewijs gedimt, de driver zorgt dan voor fase-afsnijding. Als u gaat dimmen moet u ook een dimschakelaar installeren. 

                            

Voor alle vragen en informatie over ons assortiment, LED drivers en overige zaken kunt u direct contact opnemen, stuur een e-mail naar info@tlbesparen.nl of bel naar 053 – 711 34 903. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van onze chatservice rechtsonder in de pagina. 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.