nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Alle LED armaturen voor zowel binnen en buiten zijn hier tevinden! Niet alleen LED armaturen voor bedrijven en kantoren maar ook voor u thuis. TL Besparen geeft u een ruime keuze om milieubewust en energie besparend bezig te zijn.


Wat moet ik vervangen?

Als u van TL op LED overgaat hebt u verschillende manieren om dat te doen. U kunt er voor kiezen om alleen de lichtbron te vervangen maar het is ook een optie om het hele armatuur te vervangen.

U kunt T8 heel makkelijk vervangen door de conventionele starter te vervangen en een nieuwe LED buis met LED driver te plaatsen. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om T5 1 op 1 te vervangen met een T5 LED buis.
 

Oude armaturen vervangen voor nieuwe dimbare LED armaturen zonder herbekabeling


Het is tegenwoordig mogelijk om het gehele armatuur te vervangen voor een nieuw dimbaar LED armatuur zonder dat er nieuwe kabels getrokken moeten worden. De communicatie van het dimsysteem verloopt via de huidige kabels en het enigste wat vervangen moet worden is de schakelaar, hiervoor moet een dimbare schakelaar komen. 

Voordelen:
  • Minder bekabeling
  • Lagere installatiekosten
  • Minder kans op foutieve installatie

Een product niet gevonden of een vraag? Wij zijn tijdens kantooruren op allerlei manieren bereikbaar. Bel naar 053 – 711 34 903 of e-mail ons op info@tlbesparen.nl. Ook is er een mogelijkheid om ons te bereiken doormiddel van de chatservice rechtsonder in de pagina.


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.