nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED lamp GU4 wordt vaak gebruikt in vitrines van juweliers, daar komen de GU4 spots uitstekend tot hun recht door de kleine diameter.


LED lamp GU4

De GU4 lamp wordt vaak gebruikt in vitrines van juweliers, daar komen de GU4 spots uitstekend tot hun recht door de kleine diameter. Maar ze kunnen ook makkelijk worden geïnstalleerd op andere locaties zoals kasten of op uw plafond. Het design van de lamp is zeer mooi op de ogen. 
 

Levensduur van de LED lamp GU4

Doormiddel van speciale LED technologie hebben de lampjes een zeer lange levensduur. Dat komt omdat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn geproduceerd, LED heeft over het algemeen 80% a 90% minderenergie gebruik in vergelijking met de oude halogeenlamp.  Het is dus heel voordelig om overstappen en levert al snel een besparing op.
 

LED levert geld op!

Als u, uw oude halogeenlampen dus vervangt met onze speciale LED GU4 lamp levert dat een aantal voordelen op. Ten eerste is LED technologie zeer energiezuinig en kunnen ze makkelijke mee gaan voor zo’n 20.000 a 45.000 branduren. Ten tweede gebruiken LED lampen tot wel 90% stroom hierdoor is het gemakkelijk om al snel geld te besparen. Omdat LED een stuk minderenergie gebruikt zijn er dus minder neven- effecten op het milieu, het is dus heel milieuvriendelijke om over te stappen naar LED lampen.

                                               LED lamp GU4 fitting
 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.