nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED lamp G53 is de vervanger voor de AR111 lampen in je winkel, geeft erg veel licht en heeft een goed uiterlijk.


LED lamp G53 zeer mooi en designvol licht

De G53 LED lamp is de LED vervanger voor uw AR111 halogeenspot. Het zijn elegante lampen met een mooi en designvol uiterlijk en een lage warmte afgifte, hierdoor kunt u ze overal installeren zonder zorgen. Verder is het licht van een LED lamp niet meer te onderscheiden met halogeen, het zelfde lichtbeeld maar dan vele malen zuiniger.  Vervang uw oude halogeen lampen vandaag en begin direct met besparen op uw energierekening.
 

Besparingsmogelijkheden van LED technologie

Doordat de LED lamp G53 gebruikt maakt van LED technologie zult u al gauw kosten besparen op de energierekening. Dit komt omdat LED tot 80% efficiënte is vergeleken met oude halogeentechnologie. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen van fabrikanten zoals: Megaman, Philips en DMLUX.  
 

Toepassingsmogelijkheden voor de LED lamp G53

De G53 spot kan op vele verschillende locaties behoorlijk makkelijke worden geïnstalleerd. Dit kom door het elegante en sfeervolle design van de lamp. Op het plafond, de trap of bij uw televisie. De lamp zorgt er voor dat een zeer rustige en lichte omgeving word gecreëerd dat zeer makkelijk is op uw ogen.
 

Fitting van de G53 lamp

De G53 fitting is normaal gesproken een reflector speciaal voor halogeenlampen. Dit is ook zo bij LED lampen, de reflector zit op de lamp om lichtstralen te reflecteren.  Met behulp van de reflector wordt de lichtstroom vergroot, waardoor u een stuk meer licht haalt uit uw G53 lamp.


                                           
 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.