nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De LED lamp G4 is ideaal voor huis,schuur en keuken. het is vergelijkbaar met 10W halogeen lampjes. LED lamp G4 is niet fel aan de ogen maar geeft toch een helder licht.
 


LED lamp G4

De LED lamp G4 is een vervanger voor de traditionele halogeen verlichting en is vergelijkbaar met 10W halogeen lampjes. LED lamp G4 is niet fel aan de ogen maar toch helder licht, hierdoor is het ideaal voor huis, schuur en keuken.
 

Voornamelijk toepassing voor de LED lamp G4

De LED lamp G4 kan makkelijk worden aangesloten, huidige lamp uit draaien en de nieuwe makkelijk in de fitting plaatsen. Ook is er een groot assortiment accessoires aanwezig, hierbij moet u denken aan dimmers, bekabeling en stekkers.
 

Voordelen bij het overstappen naar LED

Bij het overstappen naar LED verlichting is het mogelijke om een hoop kosten te besparen op uw energierekening. Dit komt omdat LED al snel 80 tot 90% minderenergie verbruikt in vergelijking met verouderede technologie zoals halogeen en gloeilampen. Daarom kan het heel voordelig zijn op uw rekening om over te stappen naar LED lampen.
 

Dimbaarheidsmogelijkheden van de G4

De LED lamp G4 kan gedimd worden met LED trafo’s, hierdoor is het mogelijk uw lamp af te stellen op uw wensen. In het algemeen is de G4, 80% zuiniger dan de oude halogeenlamp en heeft een levensduur van gemiddeld 50.000 branduren.

                                         

 


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.