nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

KaKu LOGOHet KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen. Zo zijn er KlikAanKlikUit startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 Euro, waarmee u reeds twee á drie lampen met een afstandsbediening aan/uit kunt schakelen. Naast een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zijn er diverse overige bedieningsmogelijkheden beschikbaar zoals tablet of smartphone.


Hoe werkt Klik Aan Klik Uit

KlikAanKlikUit is een betaalbaar en makkelijk te installeren domotica systeem. Het systeem is naar eigen wens in te vullen. Welke apparatuur u met welke knop bedient kunt u zelf beslissen en er zijn onbeperkte mogelijkheden.
 

Het Domotica systeem

Domotica betekend een geintegreerd systeem van technologieen en diensten om een betere kwaliteit van leven en wonen te creeeren. Vaak zijn Domotica systemen alleen mogelijk bij nieuwbouwwoningen maar KlikAanKlikUit is ook makkelijk te installeren bij bestaande bouw. 
 

Het systeem uitbreiden

Als u een startpakket heeft waar u bijvoorbeeld 2 of 3 lampen mee bedient is het heel makkelijk om het systeem uit te breiden met extra zenders en ontvangers. U kunt bijvoorbeeld plafondsspots dimmen, buitenverlichting aan/uitschakelen, de zonwering gaan openen en de garagedeur sluiten. De installatie van de ontvangers is makkelijk (handleiding bijgeleverd).


Bediening

Naast de standaard bediening met een afstandsbediening is het ook mogelijk om de zenders te bedienen met uw smartphone of tablet. U koppelt het internet control station van KlikAanKlikUit aan uw router en download de KlikAanKlikUit app op uw tablet of smartphone.

Domotica Kaku Systeem

Heeft u een product niet kunnen vinden of wilt u nog verder geinformeerd worden over KlikAanKlikUit producten? Wij zijn tijdens kantooruren op allerlei manieren bereikbaar. Bel naar 053 – 711 34 90 of e-mail ons op info@tlbesparen.nl. Ook is er een mogelijkheid om ons te bereiken doormiddel van de chatservice rechtsonder in de pagina.


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.