nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Aansluitsnoeren, haspels, lasklemmen en installatiedraad. TL Besparen B.V. heeft ook alles op het gebied van voeding om uw lampen te laten branden.


De Wieland GST18

Wieland heeft een compleet stekkerbaar installatiesysteem waarmee je met een klein aantal kant-en-klare componenten een heel lichtsysteem kunt verbinden en aansluiten.

Niet alleen lichtsystemen kunnen 100% stekkerbaar gemaakt worden maar ook aanwezigheidssensoren en schakelaars.Tevens zijn wieland snoeren zeer brandveilig.     


De Elect-trafo 

De Elect-trafo is een verdeelstekker met 6 aansluitsnoeren voor verlichting. Tevens is de Elect-trafo uitgevoerd met een dimfunctie 


Wago lasklemmen

De Wago lasklemmen worden gebruikt om kabels bij elkaar te binden om zo bepaalde lichtlijnen te onderscheiden van elkaar. Lasklemmen zijn leverbaar met verschillende aantallen klemposities.

Voor alle vragen en informatie over ons assortiment, kabels en snoeren kunt u altijd mailen en bellen met onze verlichtingsspecialisten op nummer 053 - 711 34 90 en e-mail adres info@tlbesparen.nl. Of maak gebruik van de chatservice rechtsonder in de pagina.


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.