nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

TL Besparen B.V. biedt een gevarieerd aanbod in LED en halogeen bouwlampen. Verschillende modellen in lichtoutput, beschermingsklasse, lichtkleur en wattages.

Een bouwlamp is een bijzonder robuust verlichtingsarmatuur. Een bouwlamp is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken en kan tegen een stootje. De toepassings mogelijkheden zijn oneindig, enkele voorbeelden zijn het aanlichten van tuinen, gebouwen, tunnels, kranen, hallen en monumenten. Daarnaast worden bouwlampen gebruikt voor bouwkundige werkzaamheden.

Toepasbaar op bouwterreinen, gebouwen, tunnels en andere grote objecten.


Wetgeving voor gebruik van Bouwlampen

Door het arbobesluit is de werkgever verplicht om te zorgen voor voldoende licht voor werknemers zonder dat het gevaar oplevert voor de werknemers. De productnorm voor bouwlampen is EN 60598-1 verlichtingsarmaturen. Maar voor bouwlampen zijn er ook nog aanvullende eisen. 


Categorieën bouwlampen

Er zijn drie categorieën bouwlampen. De bouwlamp voor vaste opstelling, de verplaatsbare bouwlamp en de handbouwlamp.
Bouwlampen klasse indeling
 

LED bouwlampen

Bouwlampen staan bekend als echte stroomverslinders door de enorme wattages. Daarom zijn er tegenwoordig ook LED bouwlampen. Dit geeft een gigantische besparing. Een 500W halogeen bouwlamp kan vervangen worden door een 180W LED bouwlamp.


RGB LED bouwlampen

TL Besparen heeft ook RGB LED bouwlampen, hiermee creërt u de gewenste sfeer in een omgeving. De RGB LED bouwlampen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De kleuren zijn makkelijk te veranderen doormiddel van een afstandsbediening

Kleuren RGB LED bouwlamp

Niet zeker over het type bouwlamp dat u wilt vervangen of een technische vraag? Neem gerust contact met ons op, bel naar 053 – 711 34 903 of stuur een e-mail naar info@tlbesparen.nl. Ook is er een chatservice aanwezig waar u direct al uw vragen kunt stellen, deze bevindt zich rechts onderaan.


Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.