nl

+31 (0)53 711 34 90

+32 (0)11 98 84 45

  info@tlbesparen.nl

Whatsapp

X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De TL Bespaaradapter
 
De TL Bespaaradapter is een product welke makkelijk te vervangen is in uw huidige verlichtingsarmatuur. De TL Bespaaradapter wordt in combinatie met T5 verlichting een duurzamere en milieubewustere oplossing voor uw verlichting. De T5 Lamp is korter en dunner ten opzichte van een T8 Lamp, waardoor de lamp niet 1 op 1 te vervangen is in uw bestaande T8 armatuur. Om toch een T5 Lamp toe te passen in uw T8 Armatuur heeft u een verlengstuk nodig.
 
Deze verlengstukken zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Hieronder enkele voorbeelden van een Adapter welke op de T5 verlichting geplaatst kan worden om een reductie van T8 verlichting te realiseren:
 

De T5 EnergySaver:
De T5 EnergySaver is een unit welke geplaatst wordt op de uiteinden van de lamp.
Het voorschakelapparaat zit verwerkt in het kleine
blokje welke je bevestigd aan de lamp. Vaak zijn er voor deze adapters nog wel een soort dummy starter nodig.  De lamp hoeft niet altijd in een speciale buis gestoken worden, er zijn ook veelT5 Energy Saver oplossingen welke rechtstreeks in het blok gestoken kan worden. Het blok is dan voorzien van een T8 aansluiting, welke dus in het T8 Armatuur past.
 


De TL Bespaaradapter:
De TL Bespaaradapter van TL Besparen wordt geleverd in combinatie met een behuizing welke 1 op 1 toe te passen valt in een T8 TL-D armatuur om uw verouderde T8 verlichting te vervangen. Door de verlengstukken aan weerszijden heeft het de benodigde lengte. De T5 Adapter is uitgerust met een EVSA. Ofwel een elektronisch voorschakelapparaat. Dit elektroniche voorschakelapparaat neemt de functie over van het voorschakelapparaat en de starter welke in het armatuur zitten.TL Bespaaradapter
De TL Bespaaradapter kan geleverd worden in combinatie met een reflectie waardoor de lichtbundel van de T5 lamp wat meer naar beneden straalt. Verder heeft u geen starter nodig.

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van de vele soorten T5 Adapters. De T5 Adapters zijn er in veel verschillende formaten en afmetingen te verkrijgen.
 
 
De TL Bespaaradapter zoals bij TL Besparen te verkrijgen zijn, zijn beschikbaar in meerdere wattages / lengtes:
- 14W TLB Adapter is gemaakt ter vervanging van de 18W T8 TL-D Lamp. De lengte van deze adapter is 60cm.
Veel kantoren, kleine magazijnen beschikken over armaturen waar 4 van deze lampen in zitten. (Bekijk ook het T5 Armatuur 4x14 voor een complete vervanging)
- 21W TLB Adapter is bedoeld ter vervanging van de 30W T8 TL-D Lamp. De lengte van deze adapter is 90cm.
Deze lampen hangen vaak in gangen en/of wachtkamers.
- 28W TLB Adapter is geproduceerd ter vervanging voor de 36W T8 TL-D Lamp. De lengte van deze adapter is 120cm.
Dit is een veel voorkomende lamp in grotere magazijnen, werkplaatsen, werkbanken en garages.
- 35W TLB Adapter is gemaakt om een 58W T8 TL-D Lamp te vervangen. De lengte van deze adapter is 150cm.
Een armatuur met 58W lampen kom je veelal tegen in magazijnen, loodsen en werkplaatsen.
- 49W TLB Adapter is ook gemaakt ter vervanging van de 58W T8 TL-D Lamp. De 49W Adapter heeft een lengte van 150cm en is bedoeld voor de armaturen die op hogere hoogtes hangen. Deze lamp heeft een hogere lumen output dan 35W lampen.
 
 
 

 
Synoniemen voor de TL Bespaaradapter:
T5 Vervanger, T5 Bespaarkit, T5 Bespaarunit, T5 Bespaarlamp, T8 Bespaaradapter, T5 Adapter, T8 Bespaaradapter, T5 Conversion Kit
  Sander Megelink     17-09-2014 08:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wij maken gebruik van cookies om u de meest waardevolle en optimale ervaring te geven in de webshop. We slaan geen persoonlijke gegevens op.